fbpx

Najina zgodba

Od malih nog nerazdružljivi, skupaj od vrtčevskih dni, ko sva si delili mivko v peskovniku, si dopisovali med poukom ter planirali skupne konce tednov, ko nama je edino ostalo kaj časa poleg treningov plesa, odbojke, pevskih vaj in igranja klavirja. V srednji šoli, je aktivno sodelovanje v podjetniških projektih usmerilo in razvilo najino kreativno razmišljanje. Tudi na ekonomski fakulteti je najin odnos postajal vse trši, zaupanje in vera v sposobnosti drug druge pa vse močnejše.

Delovne izkušnje, močna volja do kvalitetnega razvoja svojih otrok in dobra ideja so naju usmerili k začetku te zgodbe.

Dolgoletno delo s slovenskimi vzgojno-varstvenimi organizacijami, prepoznavanje njihovih potreb in iskanje razvojnih pripomočkov na svetovnem prodajnem trgu je doprineslo k zagotavljanju vrhunske kvalitete produktov in pa ugodnih prodajnih pogojev.

Vse to pa ne zadostuje k razvoju prave poslovne ideje, če zraven ne pristopijo otroci. Z opazovanjem odraščanja svojega otroka, ki mu želiš omogočiti najboljšo podporo k pravemu razvoju sva ugotovili, kako je pravzaprav težko izbrati med tolikšno ponudbo igrač ter učnih pripomočkov na trgu. Kaj ponuditi otroku, da mu bo igra zanimiva, da bo učenje praktično, da se igre ne bo prehitro naveličal in seveda, najpomembnejše, kaj se bo z igro naučil, novega spoznal in usmerjal svoj um v pravilni razvoj.

Najin izbor setov razvojnih pripomočkov je skrbno izbran s pomočjo znanja in izkušenj strokovnih delavcev vrtcev in šol, pediatrov ter mnoge zbrane literature svetovno priznanih pedagoških pristopov, kot so Montessori, Reggio Emilia, Waldorfska pedagogika in D. school.

0do3 je najina zgodba, v katero verjameva in ustvarjava prav tako, kot najino prijateljstvo. Trdno, zanesljivo in zanimivo.